Sådan maksimerer du din mineoplevelse i WoW

Mens mineoplevelsen er reduceret til levelRock n’ Mining, Jewelcrafting, Engineering og Smedning er alle meget mere bekvemme og erfarne. Desuden kan vælge dem som primære erhverv, mens du kun er et niveau optimal Catachrist kun være et niveau krav til din nuværende karakter. Mining erfaring kan stadig være en stor hjælp, hvis du ønsker at skabe noget i stedet for at sælge disse ressourcer til en sælger for en almisse eller hoppe gåder for BoP eller guld.

Ved første begyndelse World of Warcraft, minedrift erfaring er nemmest, mens du laver en ny karakter. Tegn, der ikke behøver at være i stand til at mine vil drage direkte fordel af minedrift erfaring, og sælge malm eller barer på Auktionshuset.

timeløn, og hvor meget ekstra erfaring du får

Den mest direkte måde at øge din minedrift oplevelse i WoWis at fuldføre quests givet i enten Dun Moragh eller Westfall. Du vil blive bedt om at dræbe fjender, enten humanoids eller dyr, der kan give dig nogle malm. Du vil derefter få minedrift erfaring mod det næste niveau og fremad.

De quests er rigelige, men du vil typisk blive slået ned af mobs ganske ofte. Fra et NPC kan give dig ekstra mineoplevelse, hvis du beder om pit heartsies for at fuldføre en søgen. Med Jewelcrafting kan du også få en procentdel af erfaringen blot ved hjælp af ædelstene, men muligheden er der kun, hvis du har en aktiv alliancekarakter.

For hurtigt at øge din mineoplevelse kan du drage fordel af den ekstra oplevelse, der tilbydes af et quest hub. For eksempel, hvis du har en søgen kaldet “Harbingers of Shadowmoon Valley”, den normale proces med at dræbe 10 Harbingers af Shadowmoon Valley for at få 1 rep er forlænget, men for hver enkelt du dræber du vil få dig 1 bonus.

Med tålmodighed er bonussen for at dræbe 10 harbingers stor nok til at overvinde behandlingstiden for søgen og blive en levedygtig måde at øge din mineoplevelse hurtigt.

Brug din sunde fornuft, når du udforsker områder, der kan have højere malm, end du kan håndtere. Typisk er det mere effektivt at undgå komprimerede områder med malm, fordi du ikke vil være i stand til at bruge din minedrift pick mod mobs. Kig efter områder, der kan være lidt komprimeret, og sørg for at du ikke går ind i det, mens minedrift.

Brug også din sunde fornuft til at vælge en gydeplacering til en søgen. Du ønsker måske at undgå gyde steder, der kan være stærkt overfyldt. Hvis en søgen vil sætte dig til aedge for at komme til et bestemt sted, er det normalt bedre at undgå området. Hvis flere quests kræver, at du killw triips, kan gyde være meget overfyldt, og du kan blive hængende venter på gyder.

Hvis du har en ALT karakter, vil du have et ben op i questing. Send din alt til en by med et auktionshus, og du vil have den fordel at få adgang til et væld af oplysninger og gøre intelligente beslutninger på plads for at maksimere din tilgængelige nivellering kursus.

Du får flere valgmuligheder, når du søger. Hvis du ikke kan lide at løbe frem og tilbage til byer, bliver du nødt til at dyrke en anden rute. Men hvis du kender de bedste ruter til at tage, vil du minimere dine ture og være i stand til at komme til hver søgen placering så hurtigt som muligt.

Det vil igen øge din nivellering hastighed. Hvilket er hele formålet med magt nivellering. Du ønsker at komme til langt væk opgaver så hurtigt som muligt og stadig udføre dem. Der er et par måder at forbedre din hastighed på:

Bliv i pilgrimmens favntag. I dette område, som er inde Stonard, vil du opdage, at der er mobs, der har store HP og MP, samt andre monstre. Dette område er intensivt opdrættet, men det har potentialet til at have nogle meget hurtige gydepunkter. Trække flere af disse på én gang er ikke svært. Som navnet antyder, vil du kæmpe så hurtigt som muligt.

Området at tage, når du er færdig i den lille bishop’sorbis på omkring niveau 11 eller 12 er fuld af regenerering mobs. De er vand Asyl typer, hvilket betyder, at de re-gyde hurtigt så godt. Alligevel kan der opnås mere erfaring i mindre grupper.

Skriv kommentar