Sådan Beat Bad Poker Beats

En “Bad Beat” refererer til en pokerhånd, der taber på trods af at have stærke kort. Dette sker, når en spiller placerer et væddemål på den stærkere hånd og taber en masse penge.

Dette er et fælles problem for alle, uanset om du spiller online poker eller gå til et kasino for at spille.

Dårlige beats i poker er en del af spillet i dag, uanset hvor meget vi ikke kan lide at indrømme det. Hvis du ikke har haft et dårligt poker beat, enten fordi du ikke har spillet i mange puljer, eller fordi din spillestil er for konservativ.

Efter at have tabt en hånd føler pokerspillere vrede og frustration. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at holde fokus på spillet, og ikke blive distraheret af frustration ved bordet.

Følg først teoriens regel

Dette kan være dit hemmelige våben til at vinde dårlige pokerspil. Det faktum, at du ikke kan forudsige de kort, du får, gør det mindre sandsynligt, at du vil være uheldig. Selvom det er sandt, at du ikke altid kan forudsige udfaldet af en hånd, er der en anden måde at gøre dit pokerspil bedre på.

Denne teori er kendt som “gradvis fremskridt poker hænder teori”. Det dybest set siger, at når du har en hånd som AA eller KK, bør du spille din hånd mere aggressivt og gøre små indsatser for at “gentage poker hånd”. Hvis du er heldig nok til at ramme en vinder, har du mindst en chance for at vinde en større pulje.

Dette kan være en fantastisk tilføjelse til din poker strategi, især hvis du lige er startet ud med poker og forsøger at få komfortable. Denne strategi vil blive mere nyttigt, når du får mere poker erfaring.

Hent tilføjelsesprogrammerne

Solid poker add-ons er afgørende for Texas Hold’em poker strategi. Disse omfatter beboerne call box og ottekant hjørner. Den bevogtede flush, bevogtet flush, og theermans filippinske Stud. Uden solide poker tilføjelser, kan du ikke have en vindende pokerspil. Disse tilføjelser kan hjælpe dig med at begrænse antallet af hænder, du modtager. Disse vil hjælpe dig med at være mere opmærksom på din starthånd og give dig mulighed for at tage kalkulerede risici med dit spil, snarere end at være frygtsom, fordi du frygter at miste en hånd.

Du kan finde store poker strategi add-ons, der vil hjælpe både du lære, hvordan du kan formulere din egen strategi, og hvordan du bruger de oplysninger, som andre spillere. Der er mange online poker strategi værktøjer, der kan hjælpe dig med at forbedre dit spil.

Skriv kommentar