LOOK S Meltdown, ikke forgæves!

Fashion Week var tilbage, og alle var begejstrede. To mode uger er faktisk afholdt. Den første er dedikeret til designere, hvoraf de fleste er kvinder. Den anden er for alle andre. Showet er normalt en for designerne og resten af showet går til alle andre. Dette sikrer, at alle er i stand til at deltage i ugen og giver designerne mulighed for at være vært for yderligere fester for loyale kunder.

Designer kid’s tøj har altid været fed og dristig. Fashion uger ses ofte som en million-dollar viser, fordi designerne har råd til at sætte på deres show. Men de fleste af designernes shows i denne uge var meget interessante. Der var en masse farvestrålende, unikke og smukke designer børnetøj på catwalken. Selv om disse tøj kan være kommet fra berømte stylist moms, nogle af børnene tøj er meget sød og slet ikke kedeligt. Tøjet er lavet til at være moderigtigt og sødt, så alle kan bære dem. Der er mange muligheder for drenge og piger.

Denne uges mode featured tøj til babyer og småbørn. Is er meget populær i disse dage, selv når det ikke er så varmt. Kontrast er nøglen til dette look. Det er almindeligt, at to forskellige farver ser så søde ud sammen. Nogle designs blev forbedret med dikkedarer og blonder. Disse lyse tøj vil fortsat være populære uanset hvad. Bright børnetøj annoncer fremmane billeder af søde små babyer. De appellerer også til små drenge, der ofte ligner små voksne, men er mindre voksne.

Denne uges designs var charmerende. Disse mode valg fik alle til at smile. Alle fædre vil nyde valget af komfortable og sexede badedragt til små drenge. Disse drengens badedragter, som er perfekte til varmen, er lavet af et let materiale, der både er behageligt og ikke restriktivt. Et godt fund i denne uge var tilgængeligheden af yndig, overdimensionerede bikinier, der er egnede til små piger. Hver lille pige, der så trøjerne i butikken, så ud og opførte sig som en lille prinsesse. Det var let for dem at beslutte, hvilken sweater hun kunne lide mest.

Tilbagelevering af ringer sweatshirt var en stor modetrend i denne uge. Dette fashionable stykke tøj var igen reserveret til vinteren. Selv om det kan synes for varmt at bære, brune veste er stadig meget på mode i denne uge. Veste er en moderne tage på den klassiske skole pige uniform, og de blev igen set på catwalken. Selv om stilen er meget girly, det pakker alvorlig magt, når slidt. Marc Jacobs og Max Mara var stærke bidragydere til sæsonen med deres designs.

Den søde-catsuit mode blev også skabt af designerne. Selvom det ikke længere er tilgængeligt i børnesamlingen, er de nu en del af de voksne samlinger. Det var let at se, at trøjer, buksedragter og andre feminine stykker blev genopdaget i denne uge. Fed prints og lyse farver gav plads til feminine adskiller. Den klassiske lille sorte kjole er blevet set i mange forskellige stoffer gennem årene.

Foråret 2012 lover at give dig sjovere med dristigere farver og stoffer. Det er en fantastisk mulighed for at opdage nye mønstre og stilarter, der passer til din smag.

Skriv kommentar