Gør sex med din sexpartner til en mindeværdig oplevelse

Sex er en smuk oplevelse. Uanset om du har en første gang eller har været i et forhold i mange år, er der visse ting, du skal gøre for at få mest muligt ud af din sexoplevelse. Kommunikation med din sexpartner er afgørende for den seksuelle nydelsesoplevelse. Ved at være ærlig og åben kan du skabe den perfekte atmosfære til sex, og I vil begge være bedre i stand til at præstere.

Tager sig tid til at have sex med en sexpartner

Det første skridt til at gøre sex med din sexpartner til en mindeværdig oplevelse er at forstå, hvad de ønsker. Hvis du kun ser dem et par gange om måneden eller værdsætter din følelsesmæssige forbindelse med dem, vil du måske vente længere med at have sex med dem. Hvis du er ny til at have sex, kan du også tage lidt tid til at forberede dig.

En anden fordel ved at vente på sex er, at du lærer din sexpartner bedre at kende. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, om du kan stole på dem. Du kan også diskutere dine seksuelle fantasier og grænser i denne periode.

Tager dig tid til at have beskidt snak med en sexpartner

At have beskidt snak med din sexpartner kan være udfordrende. Nøglen er at vide, hvad man skal sige, og hvornår man skal sige det. Det kan være en god idé at holde samtalen kort og sød og fokusere på de ting, du vil have din partner til at høre og føle. Der er ingen “one size fits all” dirty talk guide, så eksperimenter, indtil du finder de rigtige ord til dit forhold.

En af de mest effektive måder at forbedre din sexoplevelse på er at bruge dirty talk. I stedet for at fokusere på din partners udseende, skal du beskrive hans eller hendes kropsattributter. I stedet for at beskrive hans eller hendes kopstørrelse eller omkreds, skal du bruge generelle adjektiver. Du kan endda komplimentere din partner eller gøre narr af ham eller hende.

Sætter stemningen med forspil

At sætte stemningen med forspil med sexpartnere kan hjælpe med at skabe en spændende oplevelse for begge partnere. Hvis forspil ikke er spændende, kan din partner undgå det og føle sig udenfor. Gør i stedet oplevelsen spændende for begge partnere og prøv at gennemføre seksuelle fantasier.

Forspil er afgørende for at nå en orgasme. Faktisk får mange mennesker ikke orgasme under samleje alene. Det kan sætte scenen og få festen i gang.

At have en sexpartner ‘sexarbejder’ er en sexpartner

Hvis du har en sexarbejder som din sexpartner, er du bestemt ikke alene. Kvinder, der arbejder i sexindustrien, antager ofte, at de ikke har andet valg end at lyve for deres seksuelle partnere. Det er ikke, at de ikke ønsker at have et romantisk forhold til en anden. Det er snarere, at de ikke ønsker at føle sig utilpas i et forhold til en anden mand.

Sexarbejdere er ofte omgivet af social stigmatisering, hvilket kan få dem til at føle sig utilpas i forhold. Det sociale stigma forbundet med sexarbejdere kan endda påvirke en persons evne til at finde en sexpartner. For eksempel afslører en søgning på Reddit-tavlen r / askreddit flere indlæg, der spørger om dating en sexarbejder. Det mest populære indlæg var rettet mod mænd, og mange af kommentarerne var hårde afleveringer.

Seksuel partner samtidighed vs partnerskab samtidighed

Seksuel partner samtidighed og partnerskab samtidighed er begge udtryk, der bruges til at beskrive overlappende seksuelle forhold. Samtidige seksuelle partnere er dem, der har samleje med to eller flere partnere inden for de sidste tre måneder. Flere undersøgelser har undersøgt dette emne, men ingen har nået en fælles definition. Mens de to udtryk er relaterede, er debatten hovedsageligt centreret om, hvordan man måler dem.

Resultaterne af undersøgelsen tyder på, at kvinder har en større chance for at have samtidige seksuelle forhold end mænd. Desuden er mænd med en bachelorgrad mindre tilbøjelige til at engagere sig i samtidige seksuelle partnerskaber. Forskerne mener, at disse resultater kan være relateret til, hvordan mænd tænker på ikke-romantisk seksuel involvering.

Virkninger af samtidige partnere på hiv-transmissionsdynamikken

Samtidige seksuelle partnerskaber er blevet foreslået som vigtige drivkræfter for hiv-spredning i Afrika syd for Sahara. I dette papir udvikler vi en matematisk model til at studere indflydelsen af samtidige partnere på hiv-transmissionsdynamikken. Vi viser, at mængden af samtidighed påvirker hiv-infektiøsiteten i forskellige infektionsfaser.

I vores undersøgelse brugte vi National Longitudinal Survey of Adolescent Health bølge 3 data som grundlag for simuleringer. Vi fandt ud af, at samtidige seksuelle partnerskaber har stor sandsynlighed for overførsel af hiv. Desuden konstaterede vi, at sandsynligheden for overførsel stiger med antallet af kumulative partnere, især for personer med en eller flere samtidige partnere.

Det første skridt til at gøre sex med din sexpartner til en mindeværdig oplevelse er at forstå, hvad de ønsker. Hvis du kun ser dem et par gange om måneden eller værdsætter din følelsesmæssige forbindelse med dem, vil du måske vente længere med at have find en sex partner her sex med dem. Hvis du er ny til at have sex, kan du også tage lidt tid til at forberede dig.