Undgå dehydrering

Forbrugende den rette mængde vand i løbet af dagen er afgørende hver dag, hvis du ønsker at forblive sund både fysisk og mentalt. Den menneskelige krop er afhængig af vand til flere funktioner såsom at befri kroppen af toksiner og affald, holder huden sundere, forbedrer hukommelsen, hjælper med proteinsyntese, hjælpemidler i nervefunktion, styrer blodtrykket, hjælper med at forhindre muskelfunktion, sænker kolesterol og indeholder mange andre sundhedsmæssige fordele. Personer, der mangler vand, bør ikke forsøge at løbe et maraton, men i stedet forsøge at opbygge den daglige mængde, du spiser hver dag.

De fleste individer er hydreret til ca. 75% af deres kropsvæskevolumen indledende, selvom det varierer med forskellige individer. Kroppen kan falde alt for meget vand, men når enkeltpersoner lider af diarré, opkastning, eller svær dehydrering. Disse personer væsentlige nødt til at skabe en vej til at slippe af med det overskydende vand, uanset hvilke midler de kan bruge, som typisk består af at drikke mere vand.

Det er blevet bevist, at det gennemsnitlige menneskelige behov et sted i omegnen af otte kopper vand om dagen, men at kroppen vil miste noget af dette beløb, hvis du er aktiv og aktivt arbejder ud. Som sådan er det meget vigtigt at opretholde en forsyning af vand til din krop dagligt for at sikre, at kroppen er korrekt hydreret. Således vil kroppen blive til en tilstand af forfald, hvilket gør det dysfunktionelt med hensyn til organer og andre dele. Den tydelige risiko for, at du står over for fra ikke at drikke nok vand er en ophobning af toksiner i kroppen, især inden for organerne. Mens meget af dette er som et resultat af kroppen arbejder hårdt for at opretholde sig selv, vil du også stå over for en unødvendig mængde af risiko fra en ophobning af thissolute i blodet, i sidste ende fører til alvorlige lidelser.

Selv om det er risiko, der er forbundet med en overdreven mængde vand, der er en fysisk omkostning så godt. Mange personer, der mangler vandet i deres system, vil opleve en langsom og alvorlig træghed, ofte gange som følge af dehydrering og det faktum, at kroppen arbejder hårdt for at behandle vandet. En del af kroppens funktionalitet er at behandle de næringsstoffer, som vi indtager dagligt, og dette er naturligt afsluttet gennem urinen. Når kroppen ikke længere er effektivt forsynet med vand, stofskiftet og afgiftning processer i kroppen vil blive forstyrret, og som følge heraf forårsage den enkelte til at miste energi og blive mindre produktive.

Husk nu, at kvaliteten af vand og sundhed er to helt forskellige spørgsmål, og det er vigtigt at have det rette filter, der vil gøre det muligt for dit vand at passere den ene og ikke den anden, hvilket kan resultere i mere indre skader på din krop og organisk materiale. Mange gange er det meget bedre at vælge renset eller filtreret vand, men sørg for at sikre, at dette vand kommer fra en kilde, der ikke omfatter klor eller nogen form for kemiske desinfektionsmidler, da dette også har været kendt for at føre til sundhedsmæssige problemer. Enhver form for flydende filter system er ubrugelig, og de fleste af disse systemer er simpelthen ikke designet til at beskæftige sig med en vand levering system såsom en patron.

Når alt kommer til alt er der ingen mening at sætte et flydende filtersystem til brug, hvis det ikke er op til opgaven med at fjerne effektivt og efterlade spor af mineraler. Heldigvis er flere forskellige typer filtreringssystemer let opnåelige for køkkenet og bruseren, herunder Reverse Osmosis Systems, Ion Exchange Systems og Infrarød Systems bare for at nævne nogle få.

Skriv kommentar