Chia Black Seed Fordele og hvordan man kan tilføje det til din kost

Chia frø er også kendt som chia frø. De oprindelige folk i den sydvestlige uønskede ørken kalder dem Chia pander. Chia frø er en nærende fødekilde rig på næringsstoffer, der kan hjælpe dig med at forblive sund, tabe sig, reducere din appetit og øge din energi.

Chia frø er rige på næringsstoffer og indeholder mere end 17 vitaminer, 6 mineraler og 18 aminosyrer. De har også over 30 proteiner sammen med vigtige kulhydrater, vitaminer og mineraler. De er en levende fødekilde af næringsstoffer, der har givet næring til befolkningerne i det sydvestlige USA i århundreder.

Chia menes at være inabetes

Chiafrøet har så mange næringsstoffer, at det er grunden til, at menneskekroppen fungerer på en optimal måde. De mange vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, der findes i chia frø kan bidrage til at sænke din risiko for at udvikle diabetes.

Hydrofil betyder, at frø absorberer vand langsomt og frigiver det i blodbanen. Det betyder, at frøene let kan absorbere næringsstoffer, når de kommer i kontakt med væske. Hydrofile chiafrø betragtes som en agoupply.

Fordi de er meget påfyldning, kan chia frø kun nedbrydes i kort tid. De holder heller ikke godt i mere end to dage. Chia gel kan laves ved at suge frøene i 10 minutter i filtreret vand. Når du har gelen, skal du danne pastaen med dine hænder. Du kan derefter danne pastaen på en log eller i et felt ved hjælp af et køkkenrulle. Det kan overlades til at tørre naturligt, eller det kan gøres til en form, der kan bruges til konservering af fødevarer.

Den dag jeg var Chiaarian

I oktober 1991 blev jeg født i det sydvestlige USA. Jeg voksede op i det sydlige Californiens ørken og elskede den naturlige skønhed i mine omgivelser. Jeg plejede at sove i timevis og derefter vågne op med lugten af mælk og agurker. Min mor tog mig med til en øde sø, en luftig tør sø, for at få min koloskopi, da jeg var otte år gammel. Dechifrere agenturet identiteter med Dr.ices, lægerne erklærede, at jeg havde polypper og skulle spise hele min kolon inden for ti år. Af frygt for mit liv, fortalte jeg min mor, at jeg ikke ville spise nogen hvide mel produkter. Jeg begav mig ud på en rejse for at lære mere om sund kost.

Denne rejse startede for mange år siden. Jeg kan ærligt sige, at jeg føler mig mere forbundet i dag til naturlige fødevarer. Min rejse til sundere spisevaner var ikke let. Iberries fra den lokale købmand var ikke altid så friske, som de burde have været. En tur til Drive Thru så mig flygte som andre kunder læsset deres drev med take-out pizza. Men nu befinder jeg mig midt i små tanker, når jeg kører gennem en drive-thru.

TheShipping frister nærmer sig, så jeg genoptrykker Thestration, som er en del af How to Manual af 10 Superfoods. Der er 2 nye kapitler til at hjælpe med at holde dig sund hele sæsonen. Hold din krop hydreret (vand), for at sikre optimal ydeevne og vigtigst af alt for at give dig den støtte, du har brug for.

Nedenfor er nogle eksempler på stivelsesholdige fødevarer, der er gode til at holde din opmærksomhed og fokus.

* Vand. For at øge din krops PH, drikke et glas vand hver morgen, når du står op. Du får seks til otte måneder til at tilpasse dig dine omgivelser fra den dag du bliver født. Dit PH-niveau falder de første par dage, du ikke udsættes for temperatur udenfor. Hvis du ikke kender Ph balance, er det indikatoren eller sammenligningen, der bestemmer, om dit vand er sundt. En god PH niveau bør være let at finde.

* Frugt. Frugt er blød og høj i vand, men det er stadig sundt. Usunde ingredienser kan ikke fjernes fra frugt. For at sikre friskhed skal du fordoble den tid, det tager at tilberede frugt.

* Stivelsesholdige.

Skriv kommentar